O nama

Manibo team je firma koja se bavi finalnom proizvodnjom u oblasti prerade drveta. Središte firme je u Novom Sadu a proizvodnja je u Bačkom Jarku ( 5 km od Novog Sada i auto puta Beograd – Novi Sad – Subotica). Proizvodnja se odvija na placu od oko 5000m2 na kom se nalaze proizvodne hale sa kompletnom infrastrukturom. Sve mašine koje koristimo u procesu proizvodnje su profesionalne i kupljene od renomiranih proizvođača opreme za drvnu industriju.

Zadnjih nekoliko godina Manibo team skoro kompletnu proizvodnju prodaje na inostranom tržištu. Zemlje u koje uglavnom izvozimo su Švajcarska, Francuska, Nemačka i Grčka amanji deo izvoza se odnosi na Austriju i Veliku Britaniju.

Proizvode koje proizvodimo u Manibo team-u smo podelili u sledeće kategorije;

Ekskluzivna ambalaža i drvna galanterija

Drvene kutije se koriste za pakovanje raznih prehrambenih proizvoda (hrane i pića). Materijali za izradu su razne vrste drveta (hrast, bukva, jasen, j-s čamovina, lipa, orah, mahagoni, zebrano, meranti ….). Takođe koristimo razne vrste ploča na bazi drveta. Šper ploče (topola, breza i bukva), medijapan ploče (bojeni i nebojeni), razne vrste plemenitih furnira (hrast, oras, trešnja, bukva, jasen) kao i razne vrste furnira egzota.

  • kutije za vino,
  • kutije za čokolade,
  • kutije za CD i knjige,
  • burići malih dimenzija za pakovanje kavijara, čokolade …….
  • kutije za pakovanje meda i proizvoda od meda,
  • drveni čepovi za vino od plute,
  • drveni tanjiri
  • drveni čankovi za kajmak,
  • razne vrste drvenih čekića za meso, lomljenje čokolade i dr..

Police - Display

Koriste se po prodavnicama za izlaganje robe široke potrošnje. Asotriman proizvoda koi se izlaže je veoma širok (hrana, piće, kozmetika, proizvodi za ličnu hogijenu i ….) Materijali za izradu su na bazi drveta (masiv, razne vrste ploča sa i bez završne obrade) Oblik i dizain nisu standardni i mogu se prilagoditi potrebama kupca.

Parket lajsne

Radimo sokle i viner lajsne (h60, 80, 100 mm).

Sokle se rade u varijantama furnirani medijapan i bojeni medijapan (u svim bojama RAL-a).

Wood stick

Furnirani, profilisani materijali od stirodura i stiropora. Wood stick je novi materijal koji sedobija mašinskom preradom i spajanjem više materijala u jednu celinu. Ti materijali su ekstrudirani poliestren (stirodur) i ekspandirani poliesten stiropor (30g – A150), specijalne vrste termo-topivih lepila i razne vrste plemenitih furnira (kako domaćih – hrast, jasen, orah … tako i egzota – meranti, iroko, zebrano, venge i …).Mašinskom obradom se dobijaju elementi različitih dimenzija, oblika i profila. Proizvodi wood stick se koriste za uređenje enterijera počev od zidnih obloga, lamperije, raznih vrsta lajsni, greda, spuštenih plafona, pregradnih zidova i dr.

Start typing and press Enter to search

Korpa

Нема производа у корпи.